Üdvözöljük honlapunkon!

Sok éves szakmail tapasztalattal rendelkező családi vállalkozás vagyunk.

Optikánkat 1991-ben alapítottuk, közel 30 éves múltra tekint vissza. Pontosan megfogalmazott elképzeléssel léptünk a piacra, amiben hiszünk, és ami számunkra örömet okoz. Nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és a pontosságra.
A kedvesség a segítőkészség és szakértelem mellett olyan alapok, amire építünk.
Számunkra az Önök elégedettsége a legfontosabb!

Szolgáltatásaink kínálata

CSAPATUNK

Maroš

Alena

Eva

TECHNOLÓGIA

Látásvizsgálat

A DNEye Skener2 automatikusan és nagyon pontosan állapítja meg a szem fénytörési hibáit, így a szem adatait felvéve pontos látáskorrekciót biztosíthatunk. Az objektív /comptuteres/ vizsgálat után következik a szubjektív /saját megfigyelésű/ vizsgálat, mely során elérjük az egyén számára legkomfortosabb korrekciót.

Centráció és tanácsadás

A legmodernebb technológiával dolgozunk. A bejegyzett szabadalommal rendelkező konzultációs ImpressionIST terminállal még több lehetőséget kínálunk a tökéletes látásélmény eléréséhez. Fő elemét a 3D stereo kamerás technológia képezi, mely automatikusan rögzíti az Önök személyre szabott adatait. Ez az eljárás roppant egyszerű: a géphez rögzített tükörbe kell nézni és a 2 kamera 2 perspektívából készít fotót. Ezek segítségével pontosan megállapíthatjuk az Önök személyre szabott paramétereit, melyek fontos adatok a szemüveglencsék gyártásához, az azt követő csiszoláshoz, valamint a keretbe helyezéshez az Önök által választott szemüvegkeretbe. E technológia segítségével nagyon pontos végeredményt kapunk.

Csiszolás

Műhelyünk WECO márkájú csiszológépekkel van felszerelve. Segítségükkel és szakértelmünkkel szavatoljuk, hogy a szemüveglencsék pontosan lesznek az Önök által választott szemüvegkeretbe helyezve.
Márkakínálatunk

VÁLLALKOZÓK

KAPCSOLAT